Loxam kiest voor samenwerking met Belo logistiek

Dit is waarom Loxam Rental voor BeLo Logistiek kiest

/
17 september 2020

Loxam Rental

Opgericht in 1967 in Frankrijk, is LOXAM pionier op het gebied van verhuur van machines aan professionals in de bouw, infra en industrie. LOXAM is uw partner voor het huren van professioneel materieel. Met een omzet van € 2,3 miljard in 2019, 1.100 vestigingen en 11.000 werknemers, is de LOXAM Groep Europa’s nummer 1 en wereldwijd de nummer 3 in materieelverhuur. Om klanten maximale zekerheid te bieden heeft LOXAM een 24/7 calamiteitendienst die landelijk geborgd is, 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door! LOXAM biedt een basis hoogwerker training en de nationaal- en internationaal erkende IPAF-opleidingen.

LOXAM is méér dan alleen materieelverhuur!

Transport

Onze visie is service en duurzaamheid. In 2017 begon BeLo Logistiek voor Loxam transport uit te voeren. Anno 2020 rijdt BeLo Logistiek in opdracht van Loxam met trekker-combinaties met een laadvermogen van 7 ton voor vijf filialen in Amsterdam, Beverwijk, Ridderkerk, Rotterdam en Utrecht. Naast de trekker-combinaties van BeLo Logistiek, rijdt Loxam met eigen vrachtwagens voor het zware materieel. Door onze focus op het transport in het middensegment, kunnen wij met de trekker-combinaties gemakkelijk de binnensteden in. Met de mogelijkheid om de trailer te ontkoppelen, kunnen wij ook met de trekhaak materieel op aanhangers vervoeren. Zo kunnen wij met de trekker-combinaties snel schakelen en 90% van het materieel bij Loxam vervoeren!

Zo kunnen wij met de trekker-combinaties snel schakelen en 90% van het materieel bij Loxam vervoeren!

Service

Transport het niet het enige waar wij goed in zijn. U wilt dat de eindklant ook service ervaart! Wij leveren op tijd, plaatsen de machine/materieel op de locatie die u heeft aangegeven en leggen op locatie graag uit hoe de machine werkt. Onze chauffeurs beschikken onder andere over hun VCA, heftruck certificaat, Veilig werken op hoogte en Code 95 voor hun C1E rijbewijs.

Omdat de verhuurbrache veel ad-hoc is en elke dag anders is, is het belangrijk om snel te kunnen schakelen en je aan te kunnen passen aan de situatie en de wensen van de klant. Zo gebeurt het regelmatig dat er spoedopdrachten zijn. Of het nu avond, nacht of weekend is, BeLo Logistiek staat samen met Loxam 24/7 voor uw klaar!

Duurzaamheid

Een belangrijke visie van BeLo Logistiek is duurzaamheid. Naast dat wij de machines van A naar B transporteren en de (eind)klant een goede service ervaart, staat duurzaamheid ook bij ons hoog. Zo hebben wij bij BeLo Logistiek zes voertuigen op CNG rijden. CNG staat voor Compressed Natural Gas en is een fossiele brandstof. Ook bestaat er groengas dat wordt gemaakt door biogas. Biogas wordt geproduceerd uit onder meer slib, afval van stortplaatsen, tuinafval, resten groente en fruit, en dierlijke restproducten zoals koeienmest. Groengas beperkt de CO2-uitstoot veroorzaakt door het wegverkeer met minimaal 73% ten opzichte van fossiel aardgas.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen, of heeft u een logistieke vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact op of bel ons op 085 – 112 4339. Kijk ook eens op www.belo-logistiek.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published.