Over Belo Logistiek

Duurzaam transport en efficiëntie in bouwlogistiek, dat zijn de specialismen van BeLo Logistiek. Wij zijn een jong, snel groeiend bedrijf dat is opgericht als bouwlogistiekbedrijf. Wij zijn uw expert in duurzaam transport, bouwlogistiek en opslag.

BeLo Logistiek is koploper in duurzaam transport in het middensegment. Met onze wagens, die rijden op CNG, transporteren we uw machines op een zo duurzaam mogelijke manier. Dit doen wij door het gebruik van CNG (Compressed Natural Gas), ofwel aardgas onder hoge druk.

Ook willen we het aantal transportbewegingen verminderen om te zorgen voor minder congestie en de veiligheid verbeteren op bouwplaatsen in stedelijke gebieden. Onze missie is om in 2022 een compleet wagenpark te hebben op CNG, en eventueel willen we dit uitbreiden met wagens op waterstof of elektriciteit.

U kunt BeLo Logistiek inschakelen voor losse transporten, maar ook als vaste transportpartner. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op via: info [AT] belo-logistiek.nl of +31 85 112 4339.

    Neem contact op