E-fulfilment webshop logistiek

E-fulfilment – webshop logistiek van A tot Z

/
14 september 2021

Om een online webshop te starten komt er meer bij kijken dan alleen een mooie website. Je moet voldoen aan belangrijke wetten en regels, het inkopen van de goederen en zorgen voor een goede online marketing. Uiteindelijk zal je de ingekochten producten verkopen. Deze producten moet je in ontvangst nemen, opslaan, de order verwerken, inpakken en uiteindelijk verzenden naar de klant. Dit proces wordt ook wel e-fulfilment genoemd. Met een goed ingericht logistiek proces zorg je voor een optimaal en betrouwbaar e-fulfilment.

Klantbeleving

Klantbeleving is de belangrijkste reden dat een klant voor een webshop of merk kiest. Denk aan een snelle, correcte levering en duidelijke bestel- en verzendcommunicatie. Voor de verzending van pakketten maken wij gebruik van reguliere pakketdiensten. Voor pallets of grote producten heeft BeLo Logistiek een eigen transportservice dat verder gaat dan de drempel. Eventueel zorgen wij dat het op locatie op de juiste wijze wordt geplaatst en indien nodig zorgen we voor het afvoeren van de verpakking of oude apparatuur.

Het e-fulfilmentproces

BeLo Logistiek verzorgt het gehele proces. Wij hebben de focus op een optimale klantbeleving en efficiënt proces zodat jij volledig wordt ontzorgd in jouw webshop logistiek. In 10 stappen zorgen wij voor jouw (webshop)logistiek van A tot Z;

🧐 Goederenontvangst en controle
🗂 Opslag
💻 Webshop koppeling
🏃🏼‍♂️ Orderpicking
🚀 Value Addes Logistics
📦 Inpakken
🚚 Verzenden
🔁 Retouren
📞 Klantenservice
ℹ️ Data

 

Doelgroep

Wij zijn de logistiek dienstverlener dat gericht is op ondernemingen die actief zijn in de consumentenelektronica, duurzame consumptiegoederen (machines, apparaten, speciale goederen), meubilair en fitnessapparatuur. Met onze kennis, ervaring en tools zorgen wij voor installatie en de nodige handelingen dat hierbij komt kijken. Met onze eigen bezorgservice hebben wij de gehele controle over het proces! Klant tevreden, jij tevreden!

 

Wil jij het e-fulfilment uitbesteden zodat jij meer tijd hebt om je business echt te laten groeien? Neem dan contact met ons op via 085 – 112 4339 of stuur een mail. Samen zorgen wij voor een passende oplossing voor jouw (web)shop!

Leave a Comment

Your email address will not be published.