HUB10: dé logistieke oplossing in Rotterdam!

/
15 december 2020

HUB010 biedt dé oplossing voor uw logistiek in regio Rotterdam. Met de HUB aan de stadsrand van Rotterdam, is het mogelijk het last-mile traject met zero-emissie voertuigen uit te voeren. Op onze locatie hebben we de mogelijkheid ladingen te consolideren, tijdelijk in opslag te nemen of over te laden naar één van onze emissievrije voertuigen. HUB010 draagt hiermee bij aan het behalen van een efficiënte en duurzame afwikkeling van uw logistieke proces.

HUB oplossing Rotterdam

HUB010 is strategisch gelegen aan de rand van het centrum, het havengebied én grenst aan emissievrije zone Rotterdam. Met zowel buitenterrein als opslagloodsen en een wagenpark bestaande uit o.a. BE-combi’s, bakwagens en autolaadkranen zijn wij in staat een totaalpakket te bieden voor diverse logistieke uitdagingen.

Bent u actief in bijvoorbeeld de bouw, installatietechniek, bouwmaterialengroothandel, industrie of de retail/detailhandel en wilt u uw goederen duurzaam en efficiënt binnenstedelijk laten vervoeren? Wij denken graag met u mee voor een passende logistieke oplossing! Samen zorgen we voor een efficiëntere afwikkeling van uw logistiek, de reductie van transportbewegingen en een gezonde leefomgeving in Rotterdam!

HUB010 biedt u de volgende diensten:

Emissievrij transport van pakket tot dakkapel

Of het nu gaat om een klein pakket voor de retail of een volle vracht 3 hoog op een bouwproject, met diverse emissievrije voertuigen is er voor elk project een passende oplossing! In onze vloot beschikken wij over diverse soorten voertuigen die elektrisch of CNG aangedreven zijn.

HUB010 wil zijn steentje bijdragen aan het verduurzamen van de logistieke dienstverlening. Om opdrachtgevers hier de tools voor te bieden is er de afgelopen jaren geïnvesteerd in emissievrije voertuigen in verschillende categorieën. Zo beschikken we over diverse elektrische 19-tons bakwagens, een elektrische 40tm autolaadkraan en verschillende CNG aangedreven BE-combi’s. De first-mile vindt zo nodig conventioneel plaats, waarna HUB010 met een emissievrij voertuig de vrachten de binnenstad in vervoert. Dit geldt uiteraard ook voor retourstromen. Het proces is hiermee ook geschikt voor goederenstromen die verder van de stad vandaan starten. Onze voertuigen hebben voldoende actieradius om een gehele dag in de stad te kunnen leveren.

Diverse overheden en betrokken partijen hebben middels het Klimaatakkoord het startsein gegeven toe te werken naar schonere, emissievrije binnensteden. Gemeente Rotterdam is één van de gemeenten welke hier al actief naar toewerkt. De stadslogistiek zal hiermee de komende jaren drastisch veranderen. Onder andere met de inzet van zero-emissie zones, lichte elektrische voertuigen en stadshubs. Vlot Logistics en BeLo Logistiek hebben middels een samenwerking het initiatief HUB010 opgezet, met als doel ook daadwerkelijk oplossingen aan te dragen voor het verminderen van stedelijke transportbewegingen, reductie van uitstoot en een schone leefomgeving!

Samenwerking

Vlot Logistics bestaat dit jaar precies 125 jaar en biedt een breed dienstenpakket op het gebied van opslag, distributie en transport. Met verschillende 100% elektrische vrachtauto’s zijn ze dé pionier op het gebied van elektrisch vrachtvervoer. Hun nieuwste aanwinst is een 100% elektrische 40tm kraanwagen voor de bouwlogistiek. Daarnaast heeft Vlot Logistics deelgenomen aan een Europese pilot op het gebied van waterstofvrachtvervoer.

BeLo Logistiek is een jong, snelgroeiende organisatie met als doel bouwlogistiek beter en efficiënter te organiseren. Dat is het specialisme van BeLo Logistiek.

Naast Bouwlogistiek beschikt BeLo Logistiek over BE-trekker-combinaties in het middensegment met een maximum laadvermogen van 7 ton. Met de vervoersmiddelen, die rijden op CNG (Compressed Natural Gas), ofwel aardgas onder hoge druk, transporteren zij machines en materialen op een duurzame manier.

 

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen, of heeft u een logistiek vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@HUB010.nl of 085-0532 710

Download gratis de 7 tips voor efficiënte bouwlogistiek!

Leave a Comment

Your email address will not be published.