BeLo Logistiek

Logistiek met toegevoegde waarde

/
30 augustus 2021

BeLo Logistiek staat vooral bekent om het transport van bouwmachines en materialen voor diverse branches. Vanuit onze visie zijn duurzaamheid en service hebben wij laten zien dat er veel mogelijk is. In de afgelopen jaren hebben wij veel grote klanten mogen bedienen in de Business-to-Business (B2B). Om verder te groeien en onze service en dienstverlening nog verder uit te breiden, zullen wij ons vanaf nu ook richten op de business-to-consumer (B2C) markt.

Ons doel

Al vanaf 2016 is ons doel om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid. Onder het motto; ‘nee is geen optie!’, hebben wij de klant zoveel mogelijk geholpen waar het kon. Ook het snel kunnen schakelen werd zeer gewaardeerd. Duurzaamheid is voor ons ook een belangrijke thema. Met voertuigen op CNG (aardgas) zorgen wij voor minder uitstoot van CO2 en schadelijke stoffen.

Ons doel voor de komende jaren is om te zorgen dat BeLo Logistiek ‘de duurzaamste en klantgerichtste logistiek dienstverlener in Nederland‘ wordt. Het creëren van toegevoegde waarde in de logistieke keten, het verminderen van het aantal lege transportbewegingen en zorgen voor een optimaal klanttevredenheid. Onze belofte: Voor elke onderneming zorgen voor de juiste logistieke dienstverlening en afspraak is afspraak! Onze missie is om uiteindelijk elke dag een beetje beter (efficiënter) te worden samen met jou!

Kernwaarden

Wat zijn de ‘waarden’ van BeLo Logistiek? Waarom doen wij wat wij doen? Met onze kernwaardes laten wij zien waarom wij dit doen en wat wij belangrijk vinden! Dit is waarom BeLo Logistiek bestaat:

 

                                     

                Klantgericht                                     Duurzaamheid & Innovatie

 

                                        

Samenwerken                                               Kwaliteit

Diensten

Met twee kernactiviteiten in de transport & logistiek zorgt BeLo Logistiek voor de juiste logistiek dienstverlening naar wens van jouw organisatie.

(Dedicated) transport: voor incidentele transportopdrachten (B2B & B2C) zorgen wij dat de goederen op de juiste plaats en op de afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. Liever uw hele transportactiviteiten uitbesteden? U hoeft zich geen zorgen te maken over planning en de inhuur van personeel. Ook een kapitaal intensieve investering in transportmiddelen is niet nodig. Desgewenst kunnen wij de voertuigen aanpassen aan uw huisstijl. Of het nu gaat om (bouw)machines, materialen, witgoed, pallets of special goods. Wij zorgen voor de beste service!

Fulfilment/Contract logistiek: BeLo Logistiek biedt logistieke totaaloplossingen aan. Denk aan het assembleren van producten en het uitvoeren van Value Added activiteiten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener die verder gaat dan de drempel? BeLo Logistiek zorgt ervoor dat uw apparatuur op locatie op de juiste wijze wordt geïnstalleerd en indien nodig zorgen we voor het afvoeren van de verpakking of oude apparatuur.

In al onze activiteiten komt onze kernwaarden duidelijk naar boven. De service die wij bieden (klantgerichtheid), de mogelijkheid om inzicht te hebben in je voorraad of opdrachten via een persoonlijk online portaal (Innovatie & duurzaamheid), het samenwerken om elkaar naar een hoger niveau te tillen en de kwaliteit die wij willen leveren door middel van de key performance indicators (KPI’s) die wij hanteren.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van BeLo Logistiek op onze Social Media kanalen als Facebook en LinkedIn

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.