BeLo Logistiek is uw expert in duurzaam transport. Onze chauffeurs zijn specialist in het vervoer van machines en materialen in het middensegment. Of het nu gaat om het vervoeren van een hoogwerker, heftruck, pallets, (bouw)materialen of ander materieel, wij zorgen voor duurzaam transport van A naar B. Wij nemen alle zorg van het transport uit handen.

Het wagenpark van BeLo Logistiek bestaat uit trekker-combinaties met een laadvermogen van 7.000kg en 1 bakwagen. Met deze transportmiddelen vervoeren wij duurzaam (onze voertuigen rijden op CNG) machines en materialen in Rotterdam en omgeving. Dat doen wij voor diverse opdrachtgevers in de verhuur- en bouwbranches.

Onze professionele chauffeurs zijn in het bezit van de juiste certificaten, zoals VCA, Lading Zekeren, veilig werken met Hoogwerker en een heftruck certificaat. Daarnaast zijn veiligheid en service onze hoogste prioriteiten.

Bent u met spoed op zoek naar een transporteur? Neem contact op met BeLo Logistiek. Wij zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten en helpen graag bij het vinden van een oplossing.

    Neem contact op