Chauffeur_BeLoLogistiek

Op zoek naar een logistiek bedrijf met een antwoord op al uw transportvragen in Rotterdam of in de omgeving daarvan? Zoek niet verder. BeLo Logistiek verzorgt het transport voor uiteenlopende branches. Van machines voor de bouw, tot materialen, pallets en special goods 

Zoekt u een passende logistieke oplossing?

Wij staan voor u klaar.

BeLo

Tijdelijke actie!

Maak gratis  kennis met BeLo Logistiek!

Één dag distribueren wij gratis uw goederen naar uw klanten in Zuid-Holland. Meld je aan via de onderstaande button en wij nemen contact met je op om een dag in te plannen. 

Complete service 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, leveren we service van A tot Z. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het transport van uw goederen en de zaken die daarbij komen kijken. BeLo Logistiek neemt, waar gewenst, de verantwoordelijkheid over: 

 • De inhuur van chauffeurs 
 • De planning van chauffeurs 
 • Eventuele aanpassing van de voertuigen in uw huisstijl 

Dit doen we voor allerlei soorten klanten. Of het nou de distributie van goederen van business to business (B2B) is of van business to consumer (B2C). Bent u dus op zoek naar een transporteur of enkel een chauffeur? Wij regelen het voor u.

Transportbedrijf in Rotterdam  

Met onze ligging, vlak boven Rotterdam, zijn we uitstekend in staat om uw transport te verzorgen. Maar ook als u een transportvraag in een andere omgeving heeft, kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat er mogelijk is. Bij BeLo Logistiek kenmerken we ons door: 

 • Flexibiliteit: we zijn altijd bereid om met de klant mee te denken. We gaan geen uitdaging uit de weg en vinden voor nagenoeg alle logistieke vraagstukken een passende oplossing. 
 • Enthousiasme: we houden van ons werk en staan elke dag weer met passie en enthousiasme voor u klaar. Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 
 • Maatwerk: geen klant is voor ons hetzelfde. We luisteren aandachtig naar uw vragen en leveren maatwerk waar dat nodig is. 
 • Kwaliteit: wanneer u uw diensten bij ons afneemt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij gaan net een stapje verder om u te voorzien van de beste service mogelijk. 

Laat u terugbellen!

  Andere logistieke vragen  

  Bent u niet op zoek naar een transportbedrijf in Rotterdam, maar heeft u wel andere logistieke vragen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de volgende diensten verlenen:  

  • Assemblage 
  • Voorraadbeheer 
  • Op- en overslag 
  • Verpakking van uw producten 
  • Labelen 

  Heeft u naast deze diensten nog andere wensen of vragen? Dan zijn wij altijd bereid om mee u mee te denken en te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

  Logistiek bedrijf Rotterdam 

  Wij geloven in duurzaam transport. Binnen onze sector maken we enorm veel kilometers, dus we willen de verantwoordelijkheid nemen deze zo duurzaam mogelijk af te leggen. Ons doel is dan ook het creëren van toegevoegde waarde in de logistiek. Wij willen de transportbeweging verminderen en de klanttevredenheid verhogen. Zo zijn we elke dag een beetje beter en efficiënter. 

  Breytner_hub010_BeLo
  E-fulfilment webshop logistiek

  BeLo levert dé logistieke oplossing voor e-commerce

  In het tijdperk waarin de online markt een steeds grotere rol gaat spelen, is het belangrijk om mee te blijven bewegen. De verwachtingen van de consument worden hoger, dus de uitdaging om hieraan te kunnen blijven voldoen groeit vanzelfsprekend mee. Denk bijvoorbeeld aan snelle levering op een specifieke locatie of een uitstekende bezorgervaring door professionele klantenservice.

  Bij BeLo Logistiek wordt met aandacht gekeken naar de huidige ontwikkelingen en is uitgebreid nagedacht over de manier waarop er op de veranderende vraag kan worden ingespeeld.

  Zoekt u een passende logistieke oplossing?

  Wij staan voor u klaar.

  Laat u terugbellen!

   Zoekt u een passende logistieke oplossing?

   Wij staan voor u klaar.

   BeLo

   Laat u terugbellen!

    Tijdelijke actie!

    Maak gratis  kennis met BeLo Logistiek!

    Één dag distribueren wij gratis uw goederen naar uw klanten in Zuid-Holland. Meld je aan via de onderstaande button en wij nemen contact met je op om een dag in te plannen. 

    Warehousing en fulfilment

    Veel webshops kampen met opslagproblemen wanneer ze zich bezighouden met de verkoop van grote producten zoals meubilair, fitnessapparatuur, machines of andere goederen van aanzienlijke omvang. BeLo biedt daarom ruime opslagruimtes aan die aan de vraag van de klant kunnen voldoen. Maar daarnaast gaat de service nog een stukje verder. Naast het opslaan van producten verzorgt BeLo, wanneer dat gewenst is, ook het verpakken van orders. Zelfs de verzending kan worden geregeld. Op basis van uw visie en doelen zorgen wij voor een passende logistieke oplossing. Met onze slimme ICT-tool verzorgen wij het logistieke proces van begin tot eind.

    Van pakketpost tot grote distributie

    Niet alleen verzorgt BeLo de opslag van grote producten, ook de verzending hiervan is geen probleem. Hierbij wordt geluisterd naar de vraag van de klant. Levering op de gewenste plek op een gewenst tijdstip hoort daar uiteraard bij. Gaat het om een webshop met kleinere producten die ook via de pakketpost kunnen worden verstuurd? Geen punt. Voor deze verzending zorgen wij voor de levering via reguliere pakketdiensten. BeLo gelooft in Value Added Service en is meer dan alleen een transport- en opslagbedrijf. Wanneer de klant wenst dat de producten ook op de plek van bestemming worden geïnstalleerd, dan zorgen we daarvoor. Waar nodig kunnen we ook voor de afvoer van de verpakking of de oude apparatuur zorgen.

    Relaties

    We geloven in de beste resultaten wanneer er sprake is van een goede relatie met de klant. Daarom sturen we aan op langdurige transportrelaties, waarin vertrouwen en constante goede service centraal staan. We onderhouden de contacten professioneel en zorgen dat we altijd met volledige aandacht luisteren naar uw input. Zo besteedt u zorgeloos uw e-fulfilment uit, zodat u echt de tijd hebt om bezig te zijn met de groei van uw business.

    Breytner_hub010_BeLo

    Duurzaamheid

    Naast het verlenen van complete service, hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het is dan het doel om toegevoegde waarde te creëren in de logistieksector. Dit doen we door het verminderen van de transportbeweging, door efficiënter te werken. We zorgen ervoor dat dit gepaard gaat met de verhoging van de klanttevredenheid en uiteraard de duurzaamheid van ons bedrijf.

    Wil je meer weten over onze logistieke oplossingen voor de e-commerce?